Nämä äänikirjat voi antaa lahjaksi rakkaalle

Macbook

Joulu on lahjojen aikaa. Lahjoja tavataan antaa myös monissa muissa tilaisuuksissa. Mitä läheisempi ihminen, sitä useammin joudut hankkimaan hänelle lahjoja. Rakkaasi voi loukkaantua verisesti, jos et muista häntä ystävänpäivänä, hääpäivänä, kihlapäivänä, tapaamisen vuosipäivänä, miesten- tai naistenpäivänä, nimipäivänä sekä syntymäpäivänä. Todennäköisesti hän ilahtuisi myös yllätyslahjoista, joita voi tuoda vaikka ihan tavallisena maanantaina kauppareissulta. Varaudu myös lepyttelylahjoihin. Jos suututat rakkaasi, voit saada nopeammin anteeksi voidessasi antaa jonkin lahjan. Lienemme nyt yhtä mieltä siitä, että rakkaalle tulee antaa useampia lahjoja vuoden mittaan. Seuraavaksi onkin aika pohtia, mitä rakkaalle voisi lahjoittaa.

Mitä antaa hänelle, jolla on jo kaikkea?

Lapsien lahjat on helppo keksiä. Ei tarvitse kuin antaa heille yksi lelukuvasto, niin lista sopivista lahjoista on tuota pikaa valmis. 

Aikuisille on paljon vaikeampi keksiä lahjoja. Aikuisilla on yleensä kaikkea, mitä he tarvitsevat. Voit tietenkin kysyä suoraan, mitä rakkaasi tahtoisi, mutta tässä on riskinsä. Lista saattaa sisältää sellaisia tuotteita, joihin sinulla ei ole varaa. Timanttisormus, uusi auto tai keittiöremontti voi olla turhan kallis syntymäpäivälahja.

Kukaan ei kaipaa lisää krääsää. Kynttilänjalat, sohvatyynyt ja hassut kahvimukit ovat usein hutiostoksia – niitä, mitkä jäävät kaapin perukoille tai päätyvät Pelastusarmeijan kirpputorille. Jos tahdot välttämättä ostaa sisustustuotteita tai vaatteita, pidä huoli siitä, että ne vastaavat saajansa makumieltymyksiä – tai säästä kuitti voidaksesi palauttaa ne kauppaan. Konmarituksen yleistymisen myötä ihmiset tuntuvat nauttivan enemmän tavaroista eroon hankkiutumisesta kuin niiden saamisesta tai ostamisesta.

Ruokaa kulutetaan edelleen, joten ruokalahjoja voi antaa melkein kaikille – kunhan ottaa huomioon lahjansaajan mahdollisen erikoisruokavalion.

Yksi vaihtoehto on hyvä äänikirja. Tutustu erilaisiin äänikirjasovelluksiin osoitteessa äänikirjasovellukset.com. Alle olemme listanneet äänikirjoja, joita voi antaa lahjaksi rakkaalle. Löydät kaikki listan äänikirjat ainakin Elisa Kirjasta, todennäköisesti myös muista äänikirjasovelluksista.

Tietokirjat

Fiktiokirjat

Eroottiset kirjat ja tietokirjat seksistä

Elämäntaito-oppaat

Jaa tämä artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Vieritä ylös